Fumatul interzis


Fumatul în Spitalul Municipal Adjud este strict interzis. 


În interiorul spitalului veți remarca afișe prin care vi se reamintește acest lucru.

Legislația cu privire la interzicerea fumatului a intrat în vigoare la 21 iunie 2002. Scopul acesteia este de a proteja angajații și pacienții de efectele nocive ale fumatului pasiv.

In toate zonele din interiorul spitalului: saloane, holuri, balcoane, scări de acces, intrări, etc. fumatul este interzis. Aceasta înseamnă ca oricine vrea sa fumeze trebuie sa părăsească clădirea.

Nerespectarea acestei prevederi se sancționează cu amenda între 100 – 500 RON.

Vreți să vă lăsați de fumat?


Noi știm ca renunțarea nu este ușoară, dar sprijinul este disponibil pentru a-i ajuta pe cei care doresc sa renunțe.

Programul National Stop Fumat, un program al Ministerului Sănătății, a luat fiinţă în urmă cu 4 ani și este coordonat de Institutul de Pneumologie „Marius Nasta”. Programul, susținut cu ajutorul unei echipe de peste 60 de medici și psihologi prezenți la nivel local in peste 20 de orașe din Romania își propune sa ofere persoanelor care fumează platforma unui tratament complet (consiliere psihologica si tratament medicamentos) conform recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății si care se aplică în toate țările civilizate ale lumii.

Programul National Stop Fumat este disponibil pentru pacienți, vizitatori și personal.

Pentru consiliere gratuită și sprijin sunați la Tel Verde: 0800 878 673 (apelabil gratuit doar din Romtelecom) sau la 021 3356920.